Kiszonka Z Kukurydzy Z Kwasem Rolniczym Kiszonkowym

Polski
24 Sierpień 2015

Wysychanie kukurydzy na polach o niższej bonitacji powoduje dużo wcześniejszy zbiór kukurydzy na kiszonkę. Dużo niższe plony oraz problemy przy zakiszaniu powodują, że hodowcy sięgają po dodatki kiszonkarskie.

Kompletna konserwacja CCM jest metodą preferowaną w firmach produkujących kiszonki, w których łatwo jest uzyskać jednolity stopień zmieszania dodatku kiszonkarskiego z zakiszanym surowcem. Doskonale nadaję się do tego KWAS ROLNICZY kiszonkwy i AGRO-SIL. Konserwacja powierzchniowa przy zastosowaniu dodatku ANTY-PELŚŃ jest natomiast sposobem zalecanym w gospodarstwach hodowlanych.

Napisz do nas

Kontakt

  • Agrifood sp. z o.o.sp.k.
    ul. M. Kopernika 12
    63-940 Bojanowo
    NIP: 699-175-02-30
    kontakt@agrifood.com.pl
  • +48 65 545 62 45