TERMO-SIL dodatek kiszonkarski hamujący zagrzewanie kiszonki

Polski

TERMO-SIL
dodatek kiszonkarski hamujący zagrzewanie kiszonki

Aby ograniczyć zagrzewanie się kiszonki z kukurydzy należy stosować specjalistyczne dodatki do zakiszania. Dodatek do zakiszania (konserwant) zawiera związki chemiczne, które mają właściwości grzybobójcze i ograniczają rozwój drożdży i pleśni. Ze stosowanych związków chemicznych największą aktywność tego typu wykazuje kwas propionowy.

 

SKŁAD

  • kwas propionowy
  • kwas mrówkowy
  • propionian amonu
  • lignosulfonian
  • nośnik

 

DAWKOWANIE
Opryskać wybraną ścianę w pryzmie preparatem w ilości 0.5-1 kg/m3

 

OPAKOWANIE
kanister po 5 i 25 kg

NAPISZ DO NAS

KONTAKT

  • Agrifood sp. z o.o.sp.k.
    ul. M. Kopernika 12
    63-940 Bojanowo
    NIP: 699-175-02-30
    kontakt@agrifood.com.pl
  • +48 65 545 62 45