AGRO-SIL CORN dodatek do kiszenia ziarna

Polski

AGRO-SIL CORN
dodatek do kiszenia ziarna w rękawach foliowych

Produkt hamujący proces fermentacji masłowej i zagrzewania się kiszonek - zwłaszcza w kiszonkach produkowanych w rękawach foliowych.
Skutecznie zwalcza bakterie masłowe z rodzaju Clostridium (wytwarzające kwas masłowy, który powoduje fermentację masłową), a także bakterie z grupy Coli, drożdże i pleśnie (powodujące zagrzewanie się kiszonki).

 

SKŁAD

  • kwas propionowy
  • kwas mlekowy
  • kwas octowy
  • lignosulfonian sodu

 

DAWKOWANIE
Preparat AGRO-SIL CORN stosowany jest w postaci nierozcieńczonej, w dawce 3-4 kg na tonę ziarna kukurydzy.

 

OPAKOWANIE
kanister 25 kg, zbiornik 1 000 kg

NAPISZ DO NAS

KONTAKT

  • Agrifood sp. z o.o.sp.k.
    ul. M. Kopernika 12
    63-940 Bojanowo
  • +48 65 545 62 45